Наградиха посланиците на Европейския парламент

Званието „Млади европейци за развитие“, грамота и статуетка получиха посланиците на Европейския парламент от Първо СУ „Свети Седмочисленици“ – Търговище. Наградата им бе връчена по време на откриването на новия офис на информационен център „Европа Директно“ в Шумен.

Ръководителят на центъра, Росица Василева поздрави младежите за европейския им дух, доброволческия ентусиазъм и вдъхновените инициативи за Европа.

„Присъдихме тази награда на учениците от Първо СУ „Свети Седмочисленици“, защото искаме да насърчим добрите инициативи и постиженията в областта на младежките проекти и гражданското общество. Искаме да насочим вниманието към хора и организации, които работят усилено, за да направят света малко по-добро място и така да се поощрят други да последват техния пример.“ – каза Василева.

Тя покани младите хора да посетят Европейския информационен център, който е отворен за всички въпроси, свързани с правата и възможностите на гражданите за бизнес, работа, образование, живот и пътуване в държавите – членки на ЕС.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s